I can't believe our family must die (rent)

Sitter och känner mig väldigt tom just nu, jag har fått veta så mycket som jag trodde jag skulle få slippa ens tänka på.. skönt att ha ett ställe där jag subtilt kan skriva ut min frustration eftersom det inte är nån av "de inblandade" som läser det här...

jag vet inte alls vad jag ska göra, vill inte riva upp det här, men samtidigt kan jag inte bara låta det vara..  Jag tänker inte må dåligt över att den här personen vill förstöra allt!

Åååh frustrationen över att veta vilken skitstövel som kan göra så mot någon, jag trodde folk blev mognare när de blev äldre... Jag känner mig smutsig bara du pratar med mig, jag vill inte dras ner i skiten du har skapat och jag tror att jag snart har fått nog, snart vill jag aldrig mer se dig...

Det är sorligt att få veta såna här saker, men jag tror på karma.. du kommer att få igen för det här!!

Aja för att vara lite mer positiv så ska jag snart ner och äta :)

varför just min älskade hund?? <3

Ja, sen i oktober har min hund Dixie haft problem och inte mått bra, i måndags var vi tvugna att akut åka in med henne till vetrinären, för det kom jättemycket blod i avföringen och hon hade väldigt ont..

Eftersom vår förra vetrinär inte verkade så intresserad av att hjälpa Dixie utan bara rekommenderade oss att byta foder 4 ggr utan att ens bry sig om hennes problem och var mer inne på att suga ur oss pengar, så bytte vi till vetrinärhuset på LV5. De var mycket trevligare och det märktes verkligen att de hade ett intresse av att hjälpa min hund.

Förra gången vi var där upptäckte de blåsljud på hennes hjärta och urinstenar, och det är inte så kul att höra, så i måndags när vi lämnade in henne vid ett-tiden, tog de prover och gav henne dropp. Vid halv åtta på kvällen for vi ner igen för att vara med på röntgen och ultraljud av hennes hjärta, urinblåsa, livmoder.

Hennes hjärta såg bra ut så det är ingen större fara, däremot så hittade de en jättecysta i hennes äggstock som måste opereras bort..
hon har även en långt gången inflamation i tjocktarmen som kan ha försämrats av allt foderbyte, så nu äter min gumma medicin och specialfoder.

Jag hoppas verkligen att det blir bättre nu, när de äntligen har engagerat sig och hittat nåt, för det är verkligen inte kul när ens djur mår dåligt.

smile empty soul - silhuettes<3

Just idag är jag inte på mitt bästa humör, har svårt att förstå hur människor tänker och varför de gör dumma beslut som sårar....

sitter i skolan och har ont i min fot.. just de, den har jag inte skrivit om..
I december tappade jag ju en madrass på foten (fick en liten blödning i stortån då som jag inte brydde mig om) sedan för två veckor sedan var jag ute och skottade snö, såg inte kanten på trappan och fastnade med mina tår där medans resten av mig åkte ner, så jag var till "farbror doktorn" och han berättade att jga har en blödning i foten och att mina ledband är skadade, så nu går jag ombandagerad och haltande :(

kallt som fan är det i klassrummen iaf, och internet fungerar lika bra som en hög med bajs! firefox och msn fungerar inte alls, och jag har gjort allt arbete så har inte så mkt att göra nu.

usch nä jag tycker inte om måndagar, vill bara hem och dra täcket över huvudet!


Kattungarna och jag..

Ja, en del har hänt sen sist, kattungarna växer så det knakar och jag har praktik.
det går väl inte så jättebra med tanke på att jag mår skitkasst!
Har haft kramer i magen som gör att jag verkligen gruvar mig för att äta, min huvudvärk 24/7 är tillbaka värre än någonsin, inga tabletter, huskurer eller bettskenor hjälper det minsta. Så nu har jag fått tid för en skallröntgen men förhoppningsvis så finns det inget där  (som doktorn så snällt påpekade "om de hittar nåt så är det för sent" tack så mycket)!

Idag tog Dennis sin dator och for till Övik för att lana med några kompisar, så jag är hemma med katterna och mår skit.. har bakat "pensionärslimpa" som är väldigt gott, kanske slänger upp receptet nån gång om jag orkar..

nej, nu ska jag och katterna se på halv åtta hos mig!



hej svejs!

RSS 2.0