trust issues..

Ja det är något jag tror jag har, svårt att lita på folk... jag hatar när folk kommer för nära för jag vet hur ont det gör när något går fel... killar är nog bland det värsta jag vet, och det bästa.. jag anser att jag har haft min beskärda del av otrogna kräk och att jag är värd bättre.. men när jag väl  tror jag har hittat nåt som är värt att satsa på så törs jag inte,  för jag är för rädd att det ska bli precis likadant..

jag vill kunna lita på dig, men hur ska jag kunna, jag är ett kontrollfreak det vet jag och jag vill veta allt, när jag inte kan det så flippar jag ut totalt! jag är ledsen om jag stöter bort dig ibland men det är för att jag inte är säker, jag tycker ju om dig så mycket, men det gör inte saken lättare av att bo så långt ifrån varandra, vi pratar ju så sällan nu för tiden...

ibland önskar jag helt ärligt att vi kunde börja om, så mycket onödigt som hade kunnat gjorts rätt ifrån början.. jag saknar hur det var i början, innan vi lärt oss varandras rutiner och föll in i ett fack, det var så nytt och spännande då.. jag säger inte att vi har det dåligt nu inte alls, det är underbart.. jag bara saknar lite av spänningen i att knappt känna varandra.. men jag älskar dig ändå, och jag hoppas du gör detsamma, hur jobbig jag än kan vara..

Fan för dig!

måste skriva av mig lite, är så besviken... när man ödslat tid på att lära känna en person som kommit en ganska nära.. och så inser man att den personen är en av de falskaske människor som finns, det måste ju ha hänt fler än mig eller hur??..

sitter och får nästan tårar i ögonen för jag trodde att denne "någon" faktiskt brydde sig, jag borde säga upp kontakten totalt med dig men tyvärr vet du inte om att jag vet....undrar hur saker skulle se ut då??? skulle du kunna förklara dig, erkänna eller bara ljuga mig rätt upp i ansiktet som tydligen så många gånger förr

jag trodde vi faktiskt kom överrens och kunde vara ärliga mot varandra... fy fan för falsk "vänskap"! Är det bara jag som inte kan förstå hur någon kan kasta bort allt totalt?



börjat renovera!

Igår tog de ut det mesta av alla kvarvarande grejer i huset, så nu har jag börjat slipa väggar och målat i garderoberna. Efter skolan idag ska jag fara till Birsta och köpa spackel och mer vitfärg.

något jag har upptäckt i år är hur snikna och otrevliga människor det finns i min släkt, ibland är det så att man verkligen skäms... Trodde faktiskt att vissa kunde visa lite medmänsklighet och inte var så omogna, men oj så fel jag kunde ha!!  Önskar faktiskt ibland att jag var liten igen och inte förstod vad det var som hände, vil tillbaka till då allt faktiskt var bättre...

Nåja för att bli lite positiv igen så blir det högst troligen sushi innan jag beger min mot Birsta, då kanske min dag blir räddad


PAIN!

I måndags tog jag bilen till skolan, när jag kom hem och skulle ta min väska ur bagaget så har inte luckan åkt upp hela vägen så jag slår mitt huvud ganska duktigt, det blir svart och jag halvt om halvt ramlar in i bagageluckan :P skitkul (Y) Har nu världens bula av det och är yr/illamående (fortfarande !!??)

Och igår var jag ju ganska duktig oxå, skulle gosa med min hund Dixie, och då skallar hon mig :(
Jag får världens Angelina-läppar fast nu har det försvunnit tack och lov, nu är det bara en stor röd blemma på underläppen som lyser upp i mörkret -.-

Ja och ingen har väl undgått att se att snön har fallit ner, jag trodde jag skulle bli jätenere och sur för det, men helt ärligt så känns det väldigt bra med snö i år.

Just nu sitter jag i skolan och har gjort klar instuderingsfrågorna till religionen, så jag sitter och tittar på =3 (equals three) med Ray William Johnson, awesome!

Skola

Det finns inte ord nog för att kunna förklara för världen hur trött jag är just nu!

klev upp i morse och hoppades att bilen var varm och skön, halva bilen var avtinad och varm, men resten fick jag skrapa av.. baksätet var som Sibirien!
Tog  bilen till skolan och parkerade min lilla smutsiga blå Golf på Fiskartorget, dyrt att stå där men efter det här lär jag ju utnyttja bussen så länge jag kan, kommer nog bara ta bussen när jag går halvdagar så jag slipper vänta på bussen.


Slut på lovet

Usch! Jag skulle behöva minst en vecka till, har inte fått nåt gjort känns det som, fast ändå har vi gjort så mkt att Dennis och jag knappt haft någon tid för oss själva. 
Flytten har börjat, bara Patrik och Elin får ut det sista så kan vi börja renovera på allvar, tummen upp för det!

I helgen träffade jag även Dennis mormor för första gången, det var verkligen kul att träffa henne och att se hur glad hon blev för att han och hans kusin Ellen kom och hälsade på.

Imorgon blir det premiärturen till skolan med lilla Golfen min, sedan blir det att hälsa på grabbarna på sushi house, och efter det Birsta och hem. har lite klippningar inbokade på eftermiddagen imorgon så jag får se till att hinna med allt.

Körkort!

JA! nu är det äntligen min tur! Hade teoriprov förra torsdagen (28/10) gick jättebra, och idag kl. 08.15 hade jag uppkörning som gick över all förväntan! Så se upp nu vägtrafikanter i Sundsvall, nu har ni fått en till trafikfara efter vägarna :D

När jag kom hem blev det lite firande innan mor o far for och handlade, då passade jag på att ta en liten  tripp till Flygge för att fika och överraska Elin, sedan bar det av till morfar där jag fick fika än en gång :P Sedan hem och äta och fika igen. I'm stuffed!

Imorgon ska jag hämta Dennis vid bussen, han är tydligen lat och tycker jag ska köra, så han struntar i sin bil, hoppas bara att min bil går igenom besiktningen imorgon, annars blir jag nog lite ledsen...

på lördag ska Dennis och jag på en tripp till Bispgården, där ska jag få träffa hans dansktalande mormor för första gången, sedan får vi se hur det blev med de där planerna på Himlabadet...


RSS 2.0