Halloween

Booooooo!

Snart är det dags för halloween igen, detta år ska jag vara utklädd till vampyr. Och nej, det är inte från twillight (för jag har aldrig ens sett nån av filmerna) inte från vampire diaries heller( som faktiskt är helt ok) utan det är för att jag äntligen har hittat ett par huggtänder som ser någorlunda "normala ut".

ska ha knallblåa cirkellinser så jag får typ världshistoriens största ögon, massa svart smink runt ögonen och mina nya lösögonfransar :) kläderna har jag inte riktigt bestämt än, men det lär ju inte bli så svårt, bara att kolla i garderoben som till 70% består av svarta klädesplagg + några % till efter dagens shopping! Annars får jag väl vara tråkig o vara söt liten flicka som biter dig i halsen så fort du vänder ryggen till :O, ooh scary right?...


sömnlös

Inte kunnat sova inatt, suttit vaken och mått dåligt.. Det där samtalet slutade inte bra...Jag förstår vad du menar o att jag inte skulle ta det så seriöst, jag gjorde inte det heller.. Jag skämtade tillbaka, kanske lite väl mycket.. Jag skulle säga till dig att jag bara drev med dig, men så sa du en sak som faktiskt gjorde mig ledsen.. sen spårade allt bara ur... Jag är ledsen för att jag  fick dig att tro att jag var seriös med det jag sa. hela natten har varit ett helvete, att jag skulle kunna må så dåligt för en sån liten grej, det kanske visar hur rädd jag är för att mista dig.

Modell för en dag!

Detta blev ju en lyckad lördag, först middag på sushihouse, sedan var det dags att gå till Stadshuset för att bli "förvandlad" till modell för en dag.

först fick vi sitta och vänta i hundra år för att sedan bli inkallade till sminket, där fick vi bestämma make och sedan var det bara att vänta tills en fotograf blev ledig..
Det var riktigt kul faktiskt, det kändes helt underbart att med mitt låga självförtroende få stå framför en kamera och leka modell och sedan faktisk känna sig nöjd med bilderna efteråt, tummen upp för den egoboosten!



Tack för en toppendag Patrik & Elin, ni är guld värda!

Och nu ska jag sova, för tröttare än såhär det tvivlar jag på att jag har varit :P
Natt natt!

tatuerad, öm och förvirrad

I förrgår gjorde jag min efterlängtade tatuering, den ömmar lite nu men jag överlever... Dock har jag lite svårt att sova för så fort jag råkar rulla över på rygg ömmar det och jag vaknar, men då är det ju perfekt att sitta och sova i bussen till och från skolan :P Jag har redan börjat planera mitt nästa tatueringsprojekt, som kommer att bli en sleeve, dags att spara lite pengar då!



Idag var jag hos tandläkaren, satt i väntsalen och var tvungen att lyssna på nån brat som jag tror ringde hela sin kontaktlista på 15 min, haha kul att se alla äldre människor sitta o titta på han, såg ut som de tänkte "va fan säger han, är det där ens svenska??" Jaja det gick bra iaf, jag har alla tänder kvar så jag kan fortfarande bitas ^^

Och så känner jag mig lite förvirrad, är det bara jag som känner att folk är skitdåliga på att höra av sig nuförtiden? Jag vet att jag själv är det, jag har mobilfobi, hatar att prata i telefon, jag skickar gärna sms och sitter på msn, men ringa.. Nej det gör jag inte i onödan...
Vi har ju liksom hur många olika sätt somhelst att kunna kontakta varandra med, men gör vi det? Nä jag tror inte det... Jag tycker det är lite synd för om man bor som jag (mitt ute i ingenstans) så träffas man ju inte så ofta och då är det lättare att kunna bestämma något genom mobilen och så, men det är lite svårt när den andra inte orkar fylla på mobilen eller bara inte bryr sig om att svara.. Det är synd att man kan tappa kontakten med någon man bryr sig om bara för en sån dum grej.

Jaja nog med klagande, nu ska jag göra toast med mycket ost, och det kommer bli awesome!!!!
BYES!


Fullt upp

Det känns som jag har planerat in mycket denna veckan, fast egentligen är det bara två saker, imorgon är det halkbana klockan 07.05 *suck* och dagen efter ska jag tatuera mig ^^ resten av veckan finns liksom inte, den kan jag lika gärna skippa helt och hållet.

Idag mår jag lite taskigt, min så kallade bakfylla hoppade över en dag och kom idag ist -.- skönt med kort skoldag då.. Det gjorde ju inte saken bättre än att jag, Tim Sebastian och diverse annat löst folk fick stå hela vägen från Indal till Västermalm, chauffören kunde verkligen inte köra lugnt utan var tvungen att busa med bromsen i tid och otid, jaja det gav iaf bra balansträning till snowboardsäsongen måste jag säga haha..

Ja, och snart blir det väl kanske dags att flytta, Patrik & Elin har köpt nytt kök och snart kan de nog flytta in i nya huset.. WOHO, freedom!

Söndag

Jaha, klockan är typ snart ett, sitter i Övik och känner mig lite seg efter gårdagens bravader... Sitter och väntar på att Dennis ska vakna så jag får lite frukost ^^..

Igår hade vi det ganska fullt upp, först skulle vi ju såklart vakna, köpa en present till Dennis farmor som fyllt år, fara dit och dricka kaffe, sedan skulle vi kolla på lite möbler till huset som Dennis mor hade sparat i en lagerlokal, sen skulle vi kasta allt vi inte ville ha, äta middag, hem och fixa till oss och åka till Domsjö till en av Dennis kompisar. Det kanske inte låter som mycket men tid tog det allt ihop :P

Och idag ska jag åka hem igen, till kalla Sundsvall..

I've officially been pierced!

Ja nu har jag äntligen gjort det!
Piercat naveln! Och inte kände jag nåt heller för jag är så bedövad xD awesome!
Och så var det ju att jag inte får dricka på två veckor, så ska jag ut på krogen i helgen :O Aja får ta det lugnt med drickat då :P


Nej, nu ska jag gå och boka tid för min tatuering :) wiho  

Lokalbedövad mage!

Ja idag var jag till kirurgen för att undersöka vad vi ska ta oss till med mitt ärr som inte vill sluta göra ont.
Efter flera undersökningar, samtal till sjukhus i Stockholm, Uppsala, Umeå och flera privatplastikkirurger så kom vi fram till att det inte går att göra så mycket.. Det är tydligen bara 3 av 1000 personer som får såna problem (ja jag ska då alltid vara kärringen mot strömmen) så det finns inga konkreta forskningar på vad man gör åt det utan det är bara att testa en massa skit och hoppas på det bästa!

Men nu fick jag iaf lite lindring, jag fick ett starkt långtidsverkande lokalbedövningsmedel som räcker upp till 6-8 veckor bara för att jag ska slippa ha ont. Spruträdd som jag är så är inte detta mitt favoritalternativ, men vad gör man?

Ska tillbaka om cirka 3 månader och få en ny spruta, och nu ska jag även använda ett slags plåster som sägs ta bort en del smärta i ärr som blivit tokiga. Så det är hur mitt närmsta år kommer att se ut, sprutor var tredje månad och plåster varenda dag...  Är det värt allt det för att bli smärtfri, när det inte ens är garanterat att det hjälper? Kanske, vi får se!
mitt ärr och ett fint plåster :O

RSS 2.0