Än en gång...

Än en gång känner jag mig sådär otroligt besviken.... jag fattar inte varför bara, är du tvungen att hålla på som du gör? Du har inte heller fattat att jag vet, konstigt eftersom jag ville prata om det med dig. Du fattar inte heller att jag känner mig så otroligt onödig och oduglig... Men det kanske är så livet och vänskapen och all annan skit är.

Skola igen!

Nu har skolan börjat igen, FY... Jag orkar verkligen inte, har totalt vänt om på dygnet och är så fruktansvärt omotiverad. Gick och la mig halv 4 och skulle upp klockan 6..Bra gjort!!
Nej jag vill hem nu lägga mig i sängen, väcka Dennis och få kramas lite, så skönt att vi kan träffas när som helst nu, att inte behöva vänta veckor på att ett lov ska komma så vi kan träffa varandra. Men samtidigt så kommer vi inte längta efter varandra på samma sätt som förut, men jag tror att förändringen är bra :)

Har inte hört ett ord från skit-Telenor, jag slår vad om att de inte kommer hämta ut paketet och nästa månad kommer de skicka en räkning -.- det är så jäkla typiskt..

Känner mig ganska fattig, alla pengar rök ju på en gång detta år, börjar känna mig ganska gammal också, ist för att tänka på smink, äta gott ute och typ  godis eller sånt, så tänker jag bara på att vi inte har tillräckligt med mjölk i kylen och vilken köttfärs som är billigast.

Kattungarna: lever och frodas, Mysan börjar växa på sig och busar, och Musse är ännu jobbigare :P

RSS 2.0