Auktion och Matilda goes "våffelmaster"

Ja idag blev det till att kliva upp tidigt, göra en massa smörgåsar och annat fika och åka upp till Flygge för att hjälpa till med Patrik och Elins auktion (bror och svägerska).
Elin springer omkring och letar saker!
Auktionen började klockan 10 och jag stod nere i köket aka källaren. Jag skötte våfflor och annat smått och gott :P
Det var faktiskt rätt kul, dock väldigt jobbigt och stämningen var ju inte alltid på topp då det spöregnade mest hela tiden. men folk kom och det mesta blev sålt.




Matilda goes GROOAR!

Heej bloggen... eller nä... så jäkla kul är det faktiskt inte att sitta här o skriva, och sen då, hur många läser det egentligen :P

nä det här med att blogga är nog inte min grej men nu har jag iaf testat, kanske dyker det upp något inlägg någon gång i halvåret ^^

Någonting jag stör mig på är efterhängsna ex (och då kände jag att jag vill skriva av mig frustrationen lite). Jag har diskuterat detta med nära vänner o min nuvarande pojkvän, men det är fortfarande något som stör mig så mkt.

det har nu gått väldigt lång tid sen jag gjorde slut med killen och efter trodde vi att vi kunde vara kompisar. Och inte helt oväntat så fungera ju det inte alls, det visa sig ju att denne inte kunde låta mig vara för fem jäkla öre.
Och när det gått så långt att jag kunde få samtal mitt i natten pga att personen ifråga hade en konstig känsla om mig och min kille, då brast det... Sedan innan jul har jag på olika sätt försökt få han och fatta att det vi hade sedan länge är över, och att jag inte ens vill ha honom som vän, går det in? NEJ... Fortfarande kan jag få ett sms ibland där det endast står "hej"... Jaha vad ska jag svara på det? "Jamen hej, det var längesen, hur har du haft det sen sist jag bad dig dra åt helvete"?

Jag är ju inte den enda med bisarra ex-problem.. skulle vara kul om någon annan kunde dela med sig.

sommarjobb! Lön! Hus!

Nu sitter jag hemma efter en "lång" dag på jobbet, som då alltså består av att rycka ogräs och hacka mellan stenplattor. Det är sista veckan nu sen kommer det pengar in på kontot och jag kan äntligen göra av med dem på piercing, tatuering och nya saker till huset.och så testar jag mig fram med att ladda upp bilder oxå då ^^

ja så är det, jag ska flytta till hus.. Och då tänker ni ju såklart, WOW inte ens 18 med eget hus? (eller inte) Nja, inte riktigt så.. Min käre bror och hans tjej ska flytta från "grannhuset" en sisådär 10-15 meter från där jag bor nu, och då står ju ett hus öde på gården och därför ska jag flytta från mitt lilla rum till något betydligt mer rymligt och privat!
Det ska bli riktigt skönt att få bo själv. Ett till plus är att jag med lite tur får jobb direkt efter skolan nästa år, då som chef över sommarjobbarna där jag jobbar nu, kravet är bara att jag tar körkort, o det är väl snart fixat :P


nu är jag här!

jahapp, då har även jag, en förut stark motståndare av bloggar börjat med just det - en blogg...
har blivit lite sugen att skriva av mig nu efter att ha läst mina vänners bloggar ett bra tag.
får se hur detta kommer att gå :P

RSS 2.0